01 Juli
22 Juli
29 Juli
14:00 Gudsteneste, Korssundkrossen

Herren la sitt andlet lysa over deg og vere deg nådig!
Herren lyfte sitt andlet mot deg og gje deg fred!

4 Mos 6,25-26

Orgelkonsert_Dale_10.06.2018.jpg
Orgelkonsert ved Mark Taylor

Søndag 10. juni kl.19.30
Opplev flott orgelmusikk i Dale kyrkje Det har gått 4 år sidan kantor Mark Taylor sist heldt ein solo orgelkonsert på det beste orgelet i Dalsfjorden. Innbyggjarane i Fjaler er heldige å ha ein profesjonell utøvande musikar i full stilling som kan tilby rike kulturopplevingar i nærmiljøet. Søndag 10. juni kl.19.30 kan du oppleve ein heiltimes variert orgelmusikk i Dale kyrkje. På programmet står ei mektig orgelmesse av den franske barokk komponisten François Couperin. Couperin var hoffkomponist og organist for Ludvig XIV på slottet Versailles utanfor Paris. Før symfonien kom, var ei orgelmesse det lengste musikalske verket, men Ludvig XIV likte ikkje lange gudstenester, så Couperin si messe har stort sett berre korte satsar. Musikken er variert: majestetisk og kongeleg, ofte prega av dans frå Frankrikes stordomstid, men Couperin kunne også skildre messeledda som handlar om miskunn med vakker og roleg musikk. Konserten er gratis, men det blir høver til å bidra til kyrkjelydens landsbyutviklingsprosjekt med NMS i Mali ved utgangen. Ikkje går glipp av denne hendinga i Dale kyrkje 10. juni!
Påmelding til konfirmasjon

No er det tid for påmelding til konfirmasjon. Knut Arne har sendt ut informasjonsbrev, men sjølve påmeldinga skjer via denne lenkja: https://minkirkeside.no/Fjaler.  Du registrerer deg først med mobilnummer, så får du tilsendt ein kode som du tastar inn. Ha klart personnummer, telefonnr og e-post til konfirmanten og foreldra/føresette samt stad og dato for dåp før du begynner. Du får også spørsmål om du vil reservere deg mot publisering av namn og bilete. Vi oppfordrar foreldre/føresette og konfirmanten til å gjere dette saman. Du kan logge deg inn igjen seinare med same mobilnr. om du må endre eller leggje til noko. Treng du hjelp, kan du ringe oss på 57739771.

konfirmant2019.png
Alværastemnet

Søndag 3. juni – Alværa Misjonssenter – Lavik

11.00 Gudsteneste v. Jens Linde, sokneprest i Gulen. Offer til Alværa
12.30 Middag
14.00 Uteaktiviteter/utepause
15.00 Ettermiddagssamling
Kaffe og kaker etter samlinga

Middag med dessert og kaffe: kr. 220    Kaffe og kaker: kr. 80

konfirmantar_Bild_66.jpg
Barn_sirkel_ElisabethMoseng.jpg
Velkommen til påskevandring!

Først er det ei samlinga der vi saman skal gå gjennom hendingane frå palmesøndag til påsketida.  Her får vi både smake, kjenne, sjå og høyre litt om korleis Jesus og disiplane opplevde desse spesielle dagane.  Set av tida og kom og ver med på eit kjekt opplegg saman med oss.

Etterpå er det barnas påskegudsteneste. Påskevandrarane får ei spennande bok og får delta i gudstenesta.

Guddal kyrkje - for 3.-5. klassingane frå Guddal skule:
Påskevandring tysdag 17. april kl.14.30.
Gudsteneste søndag 22. april kl.14.00.

Dale kyrkje - for 3. klassingane frå Dingemoen og Flekke skular:
Påskevandring laurdag 21. april kl.10.30
Gudsteneste søndag 22. april kl. 11.00

Folkestad kapell - for 3.-6. klassingane frå Våge skule:
Påskevandring laurdag 28. april kl.12.30
Gudsteneste søndag 29. april kl.11.00.

KN_lokal_2018_facebook_.jpg
Samtale og solidaritet

Søndag 18. mars blir det SAMTALEGUDSTENESTE i Dale kyrkje kl.19.00 for alle konfirmantane i Fjaler. Offeret går til Alværa misjonssenter.

Gudstenesta markerer også starten på årets FASTEAKSJON - der konfirmantane m.fl. går frå dør til dør i heile kommunen for å samle inn pengar til Kirkens Nødhjelp sitt viktige arbeid.

Aksjonen blir avslutta med SOLIDARITETSKONSERT i Dale kyrkje tysdag 20. mars kl.20.00. Det blir song og musikk frå Kulturskulen, Ungdomskoret og elevar frå UWC, og vi tek opp kollekt til fasteaksjonen. Etterpå blir det kyrkjekaffi. Alle er hjertelege velkomne!

Har du ikkje kontantar til bøsseberarane, kan du bruke Vipps 2426, SMS til 2426 (kr.200) eller gi her.
Ditt bidrag er veldig viktig!
Ljosheimbasar_IMG_5761.JPG
Velkomen til basar!

Ljosheim, laurdag 17. februar kl. 15.00.

Den årvisse Ljosheimbasaren i februar er godt innarbeidd, godt besøkt og treng såleis lite presentasjon. Som du ser på bildet har basarsjef Marie Skadal som vanleg sydd fine dukar til utlodding. Ljosheimbasaren er kjend for mange fine vinstar både på loddbok og åresal. Vi er takksam om du ønskjer å hjelpe oss med vinstar, og du må gjerne levere dei inn på kyrkjekontoret. Hjarteleg takk!

Paaskegudstenester_i_Fjaler_2018_nett_copy.jpg
Velkomen til påskegudsteneste!

Skjærtorsdag
Folkestad bedehuskapell kl.19.15 Mark Taylor spelar orgelkonsert av Johann Sebastian Bach.
kl.19.30 Gudsteneste. Offer til Strømmestiftelsen.

Langfredag
Dale kyrkje kl.19.30 Pasjonsgudsteneste.

1. Påskedag
Dale kyrkje kl.11.00 Høgtidsgudsteneste med musikkinnslag ved Cantus. Offer til Strømmestiftelsen.
Guddal kyrkje kl.16.00 Høgtidsgudsteneste.
Offer til Strømmestiftelsen. Kyrkjekaffi.

2. Påskedag
Fjaler sjukeheim kl.11.00 Gudsteneste. Alle er velkomne.
KN-fasteaksjon_bosse.jpg
Fasteaksjonen

Fekk du ikkje gitt til bøsseberarane? Det er ikkje for seint å støtte fasteaksjonen. Du kan framleis bruke Vipps 2426, SMS til 2426 (kr.200). Ved å følgje denne lenkja kan du også få skattefrådrag.

Her kan du legge pengar i digital fastebøsse!

Klikk her: KONTAKT OSS
for adresser til alle tilsette

Vipps: 127523 Fjaler sokn
Obs! Minnegåver ved gravferd bør sendast direkte til mottakaren - kontonummeret står som regel i dødsannonsen.